понедељак, 23. новембар 2015.

Пренумерација да или не???


На наговор ФБ пријатеља покушаћу да у следећој календарској години објавим роман „Калемар“.  Број примерака зависиће од броја заинтересованих купаца који би књигу добили по нижој цени...
Сиже романа: Главна јунакиња тек на самртној постељи причајући своја сећања млађем брату ( кроз неку врсту исповести ) открива дуго чувану тајну да је чедоморка. Премотавајући филм свог живота покушава да пронађе корене зла који су до зла довели.
Колико је мени познато ово је први роман о чедоморству који је писала жена.
Рукопис романа има неколико рецензија познатих и признатих књижевних критичара и писаца, као и препоруке читаоца који су рукопис прочитали.

Какво је ваше мишљење о томе да се вратим 150 година уназад и да покушам помоћу пренумерације средства за штампање да обезбедим?


2 коментара:

  1. Kao neko ko je u izdavačkom poslu i to u kući koja je nemali broj naslova finansirala po principu pretplate, ja sam uvek za. Ipak, treba biti oprezan: šta se desi ako pretplatnika ne bude dovoljno da se skupe sva sredstva? Mora postojati i alternativa... Srećno!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Alternative sada i ovde ne postoje... Možda, jedino, da se odustane od štampanja... Da se rukopis vrati u nepostojanje...

      Избриши